Els Casals

CASAL DE NADAL 2020 - 2021

A les vacances de nadal passem molts dies amb la família i gaudim d’estones intenses amb moments molt màgics. Però la resta de dies, sense dinars familiars, ni escola, ni esplai... poden ser força avorrits. Que podem fer?

Des del Centre d'Esplai us oferim una alternativa per gaudir d'unes vacances nadalenques molt diferents!

 

Tanmateix cal tenir en compte la situació epidemiològica en la que ens trobem. L'activitat de casal de Nadal és realitzarà seguint les mesures sanitàries establertes, actualitzades i amb màxim rigor.

En aquesta plana web trobareu tota la informació corresponent al Casal de Nadal. Visita cadascuna de les seves parts i consulta'ns si et queda algun dubte. Ens esperen moltes sorpreses i aventures. Nosaltres t'estarem esperant!

Los niños en preescolar

FIL

CONDUCTOR

Reloj big ben

HORARI

BASE

Deportes de invierno

CALENDARI

ACTIVITATS

Pila de archivos

INSCRIPCIONS

PREUS

 

L'amargat Grinch arriba a Cerdanyola amb la intenció d'arruinar-nos el Nadal. Per sort, comptem amb mil i una històries que el faran repensar en la importància que té aquesta festivitat en tot el mòn.

Ja ho sabeu, darrere de cada personatge s'amaguen sorpreses i misteris que ens faran viure moments increïbles.

No us podeu perdre aquesta gran aventura. T'apuntes?

Grinch.png
 
HORARI BASE

Amb aquest horari, no hi ha qui pugui avorrir-se!

Clica al damunt de Matins o Tardes per veure més informació

Matins

Activitats fins les 14.00h >

De dilluns a divendres des de les 8.00h fins les 14.00h està comprès l’horari de Casal de matí on es realitzaran tota mena d’activitats adaptades a les noves mesures per la Covid19: gimcanes, jocs de pistes, tallers, grans jocs… i molt més! Totes elles preparades per l’equip de monitors/es amb molta cura per a que cada dia sigui únic. Dins d’aquest horari podem trobar petites variacions segons les activitats que es proposen dins del Calendari d’activitats per a cada una de les setmanes.

08:00h - Canguratge (Servei gratuït)

09:00h - Acollida Casal

09:15h - Iniciem la jornada

09:30h - ACTIVITAT 1

11:20h - Pati

12:00h - ACTIVITAT 2

13:45h - Cloenda del dia i avisos

14:00h - Recollida

MATINS

WhatsApp Image 2018-12-31 at 14.08.45.jp
g.jpeg
fg.jpeg
Tardes

Complement fins les 17.00h >

El servei de menjador del Casal de Nadal s’oferirà a les instal·lacions de la Fundació. De dilluns a divendres a partir de les 14.00h i fins les 16.30h per a totes les famílies que així ho necessitin es farà el servei de menjador on els infants treballaran hàbits de menjador i on s’organitzaran activitats de tarda adaptades seguint les pautes del Covid19 també aplicades al casal de matins.

14:00h - Servei de menjador

​15.00h - Pati

15.30h - Activitat de Tarda

17:00h - Recollida

TARDES

ggg.jpeg
WhatsApp Image 2018-12-31 at 14.08.44.jp
CALENDARI D'ACTIVITATS
 

El Casal de Nadal consta de 3 setmanes (22 de desembre fins al 5 de gener). Dins de cada setmana podem trobar un gran ventall d’activitats úniques que se’ns dubte estaran plenes de màgia. Trobareu els dies de casal marcats en verd en el següent calendari.

Durant aquests dies farem activitats de tota mena, caga tió, gimcanes, jocs de pistes, tallers, un dia especial de cap d’any, ... i sortides a la natura ben divertides!

Calendari Casal de Nadal.png

D'entre aquests dies tan especials, en trobareu tres amb un horari una mica diferent...

EN BUSCA DEL TIÓ

 

El 24 de desembre totes juntes realitzarem una sortida on el nostre objectiu serà trobar el tió i així poder tornar-lo a l’esplai amb nosaltres.

Aquesta activitat tindrà una durada més llarga de l’habitual, començarà a les 9.00h a l’Esplai (com la resta dels dies) i acabarà a les 17.00h al mateix centre. Tots els infants han de portar la samarreta de l’esplai, esmorzar i dinar (a excepció dels que fan ús del servei de menjador que se’ls hi proporcionarà un pícnic).

ACAMPADA

 

El 29 de desembre realitzarem una activitat on els infants es queden a dormir al centre i realitzem diferents activitats de nit. Aquestes està compresa en l’horari de 18h de la tarda fins la recollida del Casal de l’endemà. 

 

Cal portar: Mascareta, Samarreta verda de l’Esplai, berenar, sopar, esmorzar, aigua, sac de dormir, màrfega, calçat còmode, loció antimosquits, lot i roba per l’endemà.

EXCURSIÓ A LA NATURA

 

El 4 de gener marxarem a fer una activitat a la natura on el nostre objectiu serà gaudir d’aquesta el màxim possible.

Aquesta activitat tindrà una durada més llarga de l’habitual, començarà a les 9.00h a l’Esplai (com la resta dels dies) i acabarà a les 17.00h al mateix centre. Tots els infants han de portar la samarreta de l’esplai, esmorzar i dinar (a excepció dels que fan ús del servei de menjador que se’ls hi proporcionarà un pícnic).

INSCRIPCIONS I PREUS
 

Ja tenim obertes les inscripcions al Casal de Nadal 2020-21, que romandran obertes fins a esgotar totes les places! 

 

De forma presencial les famílies podreu apropar-vos al centre a formalitzar la inscripció. Allà mateix us prendrem les dades i caldrà:

  1. Signar la fitxa d’inscripció

  2. Signar la Declaració de responsabilitat conforme s’és coneixedor/a del risc per la pandèmia del Covid19

  3. Signar les autoritzacions de les excursions

 

Només caldrà portar el SEPA i la Fotocopia de la TS en aquells casos que hagueu canviat de compte o bé sigui la primera vegada que l’infant s’apunta al Casal.

Preus Casal Nadal.png

ACCEDIR A LA

INSCRIPCIÓ ONLINE

DECLARACIÓ DE

RESPONSABLE

INFORMACIÓ

COVID 19