Els Casals

CASAL DE NADAL 2021 - 2022

A les vacances de nadal passem molts dies amb la família i gaudim d’estones intenses amb moments molt màgics. Però la resta de dies, sense dinars familiars, ni escola, ni esplai... poden ser força avorrits. Que podem fer?

Des del Centre d'Esplai us oferim una alternativa per gaudir d'unes vacances nadalenques molt diferents!

 

Tanmateix cal tenir en compte la situació epidemiològica en la que ens trobem. L'activitat de casal de Nadal és realitzarà seguint les mesures sanitàries establertes, actualitzades i amb màxim rigor.

En aquesta plana web trobareu tota la informació corresponent al Casal de Nadal. Visita cadascuna de les seves parts i consulta'ns si et queda algun dubte. Ens esperen moltes sorpreses i aventures. Nosaltres t'estarem esperant!

Los niños en preescolar

FIL

CONDUCTOR

Reloj big ben

HORARI

BASE

Deportes de invierno

CALENDARI

ACTIVITATS

Pila de archivos

INSCRIPCIONS

PREUS

 
Logo Casal Nadal 21.png

Tres divertits elfs ajudants dels Reis Mags, en Pam, en Pem i en Pim durant l'època de Nadal ajuden als Reis amb la gestió dels regals, les llistes dels infants que s'han portat bé i malament… en definitiva, sense ells el Nadal no és Nadal.Enguany, els hi han encomanat una de les tasques més difícils de totes: la de col·locar i encendre totes les llums deNadal del poble on es fabriquen totes les joguines! Però tindran obstacles i inconvenients… 

 

Vols venir a veure com ho arreglem? 

 
HORARI BASE

Amb aquest horari, no hi ha qui pugui avorrir-se!

Clica al damunt de Matins o Tardes per veure més informació

Matins

Activitats fins les 13.30h >

De dilluns a divendres des de les 8.00h fins les 14.00h està comprès l’horari de Casal de matí on es realitzaran tota mena d’activitats adaptades a les noves mesures per la Covid19: gimcanes, jocs de pistes, tallers, grans jocs… i molt més! Totes elles preparades per l’equip de monitors/es amb molta cura per a que cada dia sigui únic. Dins d’aquest horari podem trobar petites variacions segons les activitats que es proposen dins del Calendari d’activitats per a cada una de les setmanes.

08:00h - Canguratge (Servei gratuït)

09:00h - Acollida Casal

09:15h - Iniciem la jornada

09:30h - ACTIVITAT 1

11:00h - Pati

12:00h - ACTIVITAT 2

13:15h - Cloenda del dia i avisos

13:30h - Recollida

MATINS

WhatsApp Image 2018-12-31 at 14.08.45.jp
g.jpeg
fg.jpeg
Tardes

Complement fins les 17.00h >

El servei de tardes del Casal de Nadal s’oferirà a les instal·lacions de la Fundació. De dilluns a divendres a partir de les 13.30h i fins les 17.00h per a totes les famílies que així ho necessitin es farà el servei de tardes, on els infants treballaran hàbits de menjador i on s’organitzaran activitats de tarda adaptades seguint les pautes del Covid19 també aplicades al casal de matins.

13:30h - Espai Menjador*

​15.00h - Pati

15.30h - Activitat de Tarda

17:00h - Recollida

TARDES

ggg.jpeg
WhatsApp Image 2018-12-31 at 14.08.44.jp

ATENCIÓ: Per motiu d'obres, aquest casal no s'oferirà el servei de menjador. Els nois i noies que vulguin participar cal que portin entrepà o tupper de casa.

CALENDARI D'ACTIVITATS
 

El Casal de Nadal consta de dues setmanes (22 de desembre fins al 5 de gener). Dins de cada setmana podem trobar un gran ventall d’activitats úniques que se’ns dubte estaran plenes de màgia. Trobareu els dies de casal marcats en verd en el següent calendari.

Durant aquests dies farem activitats de tota mena, caga tió, gimcanes, jocs de pistes, tallers, un dia especial de cap d’any, ... i sortides a la natura ben divertides!

Calendari del casal.png

D'entre aquests dies tan especials, en trobareu tres amb un horari una mica diferent...

EXCURSIÓ AL POBLE ESPANYOL

 

El 29 de desembre anirem a donar la carta als Reis al Poble Espanyol. Allà mateix veurem una obra deteatre. Començarem el dia a les 9.00h a la Fundació (com la resta dels dies) i acabarem a les 17.00h al mateix centre.

 

Tots els infants han de portar la samarreta de l’esplai, mascareta esmorzar i dinar.... i sobretot LA CARTA!

ACAMPADA

 

El  30 de desembre ens quedem a dormir al centre per descobrir quines llums brillen a la nit! Aquesta activitat està compresa en l'horari de 18h de la tarda fins a la recollida del Casal de l'endemà.

 

Cal portar: Mascareta, Samarreta verda de l’Esplai, berenar, sopar, esmorzar, aigua, sac de dormir, màrfega, calçat còmode, loció antimosquits, lot i roba per l’endemà.

EXCURSIÓ BATEC

 

El 4 de gener aprendrem a ESCALAR!! Anirem a la Sala Batec on ens ensenyaran tècniques molt divertides! Començarem el dia a les 9.00h a la Fundació (com la resta dels dies) i acabarem a les 17.00h al mateix centre.

 

Tots els infants han de portar la samarreta de l’esplai, mascareta esmorzar i dinar. No us oblideu el sentit de buscar aventures!

INSCRIPCIONS I PREUS
 

Ja tenim obertes les inscripcions al Casal de Nadal 2021-22, que romandran obertes fins a esgotar totes les places! 

 

De forma presencial les famílies podreu apropar-vos al centre a formalitzar la inscripció. Allà mateix us prendrem les dades i caldrà:

  1. Signar la fitxa d’inscripció

  2. Signar la Declaració de responsabilitat conforme s’és coneixedor/a del risc per la pandèmia del Covid19

Només caldrà portar la Fotocopia de la TS en aquells casos que sigui la primera vegada que l’infant s’apunta al Casal.

Preus Casal.png

ACCEDIR A LA

INSCRIPCIÓ ONLINE

DECLARACIÓ DE

RESPONSABLE

INFORMACIÓ

COVID 19