Els Casals

A les vacances de nadal passem molts dies amb les famílies i gaudim d’estones molt intenses i moments molt màgics. Però la resta de dies, sense dinars familiars, ni escola, ni esplai... poden ser força avorrits. Que podem fer? Mirar la tele tot el dia? TENIM UNA OPCIÓ MILLOR!

Vine amb els amics al casal de Nadal de l'Esplai del Roser! Viuràs uns dies genials que no voldràs que acabin! 7 dies per passar-ho molt bé amb els teus amics i aprofitar per fer-ne de nous, amb el toc màgic del Nadal.

Ens esperen moltes sorpreses i aventures.

Carrèga les piles i preparat que això comença aviat.

 

Fa res ens va arribar una carta a l’esplai molt especial. La va escriure un infant que es diu Noah i no anava dirigida a nosaltres, sinó a ses Majestats els Reis Mags d’Orient! A la carta demana moltes coses i ell vol que els Reis li portin tot el que ha demanat, però com la carta no ha arribat a l’Orient, no ho sabran mai!

El mateix dia que vam rebre aquella carta, vam rebre a la bústia un tiquet de tren, no era un tiquet normal de rodalies, era d’un exprés i l’únic que sabem és que sortirà de l’estació el dia 23 de desembre a les 9h.

Ens ajudes a trobar el Noah i donar-li la seva carta? Vine amb nosaltres a viure aquesta màgica aventura!

No us podeu perdre aquesta gran aventura. T'apuntes?

 

El casal de Nadal 2019 - 2020 consta de 7 dies plens d’activitats i misteris que haurem d'anar descobrint.

Farem activitats de tota mena, caga tió, gimcanes, jocs de pistes, tallers, un dia especial de cap d’any, cavalcada dels reis... i com no podia ser d’una altra manera: marxarem d’excursió l´últim dia del casal!!

​PISTA DE GEL

El Divendres 27 de desembre realitzarem una sortida totes plegades a la pista de gel del Kaliu Park a La Farga de l’Hospitalet! Aquesta activitat es realitzarà dintre de l’horari habitual del casal (de 9h a 14h), però aquest dia els infants

han de portar:  

- Samarreta verda de l’esplai

- Guants i un parell de mitjons gruixuts

- Esmorzar i l’aigua com cada dia.

​EXCURSIÓ A BARCELONA

El divendres 3 de gener realitzarem una sortida a la ciutat de Barcelona, on participarem de moltes activitats. Durant el matí anirem al port a rebre als patges reials i així poder retornar la misteriosa carta perduda del Noah i després visitarem diversos punts especials de la ciutat.

Aquesta activitat tindrà una durada més llarga de l’habitual, començarà a les 9.00h a l’Esplai (com la resta dels dies) i acabarà a les 17.00h al mateix centre. Tots els infants han de portar la samarreta de l’esplai, esmorzar i dinar (a excepció dels que fan ús del servei de menjador que se’ls hi proporcionarà un pícnic).

​CAP NEN SENSE JOGUINA

Un any més, col·laborem amb el projecte de la Creu Roja "Cap nen sense Joguina". A partir del dia 1 de Desembre fins el 26 de Desembre podreu col·laborar deixant la vostra joguina NOVA, NO BÈL·LICA NI SEXISTA a l'Esplai ja que som un centre de recollida de joguines!

​CAVALCADA DE REIS

Com cada any també oferim la oportunitat de poder participar en la cavalcada de reis. Per aquesta activitat hi ha places limitades, per això és important que és realitzi la inscripció durant els dies estipulats en el formulari.

 

Amb aquest horari, no hi ha qui pugui avorrir-se!

 

08:00h - Canguratge (Servei gratuït de 8.00h a 9.00h)

 

09:00h - Acollida Casal

09:15h - Iniciem la jornada

09:30h - ACTIVITAT 1

11:20h - Pati

12:00h - ACTIVITAT 2

13:45h - Cloenda del dia i avisos

14:00h - Recollida / Servei de menjador

De 15.30h a 17:00h - ACTIVITAT TARDA i Recollida dels infants de menjador

(L’horari base és modificable depenent de l’activitat del dia. En cas de modificar horaris d’entrada o de sortida, l'equip de monitors/es us ho faran saber amb anterioritat)

 

Per als que no en tingueu prou amb el casal de 9h a 14h, teniu el menjador del casal. Des de les 14.00h fins les 17.00h. Trobareu el menú dins del nostre díptic adjunt anteriorment.

 

Al menjador dinaràs menjar cuinat al propi esplai, de la mà de les millors cuineres profesionals que coneixem i podràs gaudir d’una estona extra de joc amb els teus amics. A més a més, per l’excursió tindràs un pícnic per emportar.

 

El preu del menjador per cada dia esporàdic són 7€/dia esporàdic.

FRM. Logo Horitzontal color.png
  • Twitter App Icon
  • Icono de la aplicación de Facebook
  • Icono de la aplicación Google +
  • Pinterest Social Icon
DIRECCIÓ
Av Espanya 21

08290 Cerdanyola del Vallès

Amb el suport:
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now